Disco Groep 8

Maak gebruik van het interactieve groep 8 tienerdisco feest van Fredpet.nl Kinderfeestjes. Gedurende 2, 2,5 of 3 uur worden de tieners continu vermaakt met muziek, spellen, wedstrijdjes en uitdagingen. De ervaren Kids DJ zorgt ervoor dat de tieners zich continu vermaken. Uiteraard allemaal aansluitend op de leeftijd en belevingswereld van de tieners. Een groep 8 disco is eerder iets te stoer dan te kinderachtig. Belangrijk dat u als ouder of organisator ook heerlijk kunt genieten van het feest! Natuurlijk mogen de tieners ook hun eigen favoriete muziek aanvragen. Om tieners te stimuleren om mee te doen kunnen ze ook speciale lichtgevende staafjes winnen.

De ruimte wordt omgetoverd tot echte disco zaal

De Groep 8 disco is inclusief licht, geluid en muziek. Een rookmachine of bellenblaasmachine is eventueel mogelijk om (tegen een meerprijs) toe te voegen aan de Groep 8 disco. Ook het huren van een blacklight is mogelijk voor bijvoorbeeld een Neon thema party. Ook is het leuk om de avond vast te leggen met de speciale photobooth. Hier kunnen de kinderen de hele avond op de foto. De foto’s worden digitaal verstuurd of direct afgedrukt.

Nodig je hele klas uit!

Een Groep 8 disco is een mooie mogelijkheid om de hele klas uit te nodigen en om hier een onwijs gezellig feest van te maken. U kunt ervoor kiezen om dit op locatie te vieren of dit thuis te doen. Organiseert u het feest alleen, of doe dit met meerdere kinderen bij elkaar. Dit drukt de kosten.

Extra aanvullende activiteiten vooraf, tijdens of na afloop van de disco zijn altijd bespreekbaar.

U hoeft zich niet druk te maken of de kinderen zich vermaken. De professionele entertainer zorgt er voor dat de kinderen een top feest beleven.

Basisprijs:
€ 375,00 (1,5 uur)
€ 425,00 (2 uur)
€ 475,00 (2,5 uur)
€ 525,00 (3 uur)

** Exclusief reiskosten vanaf Oudewater

** Let op, dit zijn particuliere tarieven en niet voor evenementen

Comments are closed.