Kinderdisco

Kinderdisco

Maak gebruik van de interactieve kinderdisco of tienerdisco feesten van Fredpet.nl Kinderfeestjes. Gedurende 2 of 2,5 uur worden de kinderen continu vermaakt met muziek, spellen, wedstrijden en uitdagingen.
De ervaren Kids Dj zorgt ervoor dat de kinderen interactief vermaakt worden. Uiteraard allemaal aansluitend op de leeftijd en belevingswereld van de kinderen. Een disco is eerder iets te stoer dan te kinderachtig. Belangrijk dat u als ouder of organisator ook heerlijk kunt genieten van het feest!

Minidisco
Voor kinderen van 4 tot 6 jaar!
Leuke interactie tussen muziek, spellen, dans en wedstrijdjes.
Muziek en spellen zijn afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Leuke, vrolijke en herkenbare muziek!
Kinderen kunnen lichtgevende staafjes winnen. Inclusief licht, geluid en muziek. Een rookmachine of bellenblaasmachine is eventueel mogelijk om (tegen een meerprijs) toe te voegen. Eventuele extra activiteiten aanvullend of voorafgaand aan de disco. U hoeft zich niet druk te maken of de kinderen zich vermaken. De professionele entertainer zorgt er voor dat de kinderen een top feest beleven.
Basisprijs € 250,00 (1,5 uur)

Kinderdisco
De Kinderdisco is uitermate geschikt voor kinderen van 7 tot 10 jaar. Tijdens de Kinderdisco is er een leuke interactie tussen muziek, spellen, dans en wedstrijdjes. Natuurlijk zijn de onderdelen en muziek tijdens de Kinderdisco afgestemd op de leeftijd van de kinderen. De Kinderdisco is dan ook eerder iets te stoer dan te kinderachtig. Natuurlijk staat de jarige tijdens de kinderdisco in het middelpunt. Hij of zij wordt dan ook regelmatig in het zonnetje gezet.

Tijdens de Kinderdisco kunnen de kinderen lichtgevende staafjes winnen. Hierdoor worden de kinderen gestimuleerd om mee te doen. De Kinderdisco is inclusief licht, geluid en muziek.  Een rookmachine of bellenblaasmachine is eventueel mogelijk om (tegen een meerprijs) toe te voegen. Ook het huren van een blacklight is mogelijk voor bijvoorbeeld een Neon thema party.

Extra aanvullende activiteiten vooraf, tijdens of na afloop van de disco zijn altijd bespreekbaar.

U hoeft zich niet druk te maken of de kinderen zich vermaken. De professionele entertainer zorgt er voor dat de kinderen een top feest beleven.

Basisprijs € 275,00 (2 uur)

Tienerdisco
De tienerdisco is uitermate geschikt voor kinderen tussen de 10 en 12 jaar (groep 7 en 8). Tijdens de tienerdisco is er een leuke interactie tussen muziek, spellen, en wedstrijdjes. Uiteraard is alles afgestemd op de leeftijd van de tieners. De tienerdisco is dan zeker ook niet kinderachtig, maar juist stoer! Natuurlijk mogen de tieners ook hun eigen favoriete muziek aanvragen. Om tieners te stimuleren om mee te doen kunnen ze ook speciale lichtgevende staafjes winnen.

De tienerdisco is inclusief licht, geluid en muziek. Een rookmachine of bellenblaasmachine is eventueel mogelijk om (tegen een meerprijs) toe te voegen aan de tienerdisco. Ook het huren van een blacklight is mogelijk voor bijvoorbeeld een Neon thema party.

Extra aanvullende activiteiten vooraf, tijdens of na afloop van de disco zijn altijd bespreekbaar.

U hoeft zich niet druk te maken of de kinderen zich vermaken. De professionele entertainer zorgt er voor dat de kinderen een top feest beleven.

Basisprijs € 275,00 ( 2 uur)
Basisprijs € 325,00 ( 2,5 uur)
Basisprijs € 375,00 (3 uur)

KinderdiscoKinderdisco Kinderdisco

** Exclusief reiskosten vanaf Oudewater

Comments are closed.