Kinderdisco Den haag

Kinderdisco-Den Haag

Een kinderdisco organiseren in de regio van Den Haag?

Kinderdisco-Den Haag. Maak gebruik van de interactieve kinderdisco of tienerdisco feestjes van Fredpet.nl Kinderfeestjes in de regio Den Haag. Gedurende 2 of 2,5 uur worden de kinderen continu vermaakt met muziek, spellen, wedstrijdjes en uitdagingen. De ervaren Kids Dj zorgt ervoor dat de kinderen zich continu vermaken. Uiteraard allemaal aansluitend op de leeftijd en belevingswereld van de kinderen. Een disco is eerder iets te stoer dan te kinderachtig. Belangrijk dat u als ouder of organisator ook heerlijk kunt genieten van het feest! Boek nu uw kinderdisco in Utrecht en wij maken er een onvergetelijk feest van!

Minidisco
Voor kinderen van 4 tot 6 jaar!
Leuke interactie tussen muziek, spellen, dans en wedstrijdjes. Muziek en spellen zijn afgestemd op de leeftijd van de kinderen.
Leuke, vrolijke en herkenbare muziek! Kinderen kunnen lichtgevende staafjes winnen. Inclusief licht, geluid en muziek. Een rookmachine of bellenblaasmachine is eventueel mogelijk om (tegen een meerprijs) toe te voegen. Eventuele extra activiteiten aanvullend of voorafgaand aan de disco. U hoeft zich niet druk te maken of de kinderen zich vermaken. De professionele entertainer zorgt er voor dat de kinderen een top feest beleven.
Basisprijs € 375,00 (1,5 uur)

Kinderdisco
De Kinderdisco is uitermate geschikt voor kinderen van 7 tot 10 jaar. Tijdens de Kinderdisco is er een leuke interactie tussen muziek, spellen, dans en wedstrijdjes. Natuurlijk zijn de onderdelen en muziek tijdens de Kinderdisco afgestemd op de leeftijd van de kinderen. De Kinderdisco is dan ook eerder iets te stoer dan te kinderachtig. Natuurlijk staat de jarige tijdens de kinderdisco in het middelpunt. Hij of zij wordt dan ook regelmatig in het zonnetje gezet.

Tijdens de Kinderdisco kunnen de kinderen lichtgevende staafjes winnen. Hierdoor worden de kinderen gestimuleerd om mee te doen. De Kinderdisco is inclusief licht, geluid en muziek.  Een rookmachine of bellenblaasmachine is eventueel mogelijk om (tegen een meerprijs) toe te voegen.

Extra aanvullende activiteiten vooraf, tijdens of na afloop van de disco zijn altijd bespreekbaar.

U hoeft zich niet druk te maken of de kinderen zich vermaken. De professionele entertainer zorgt er voor dat de kinderen een top feest beleven.

Basisprijs € 425,00 (2 uur)

Tienerdisco
De tienerdisco is uitermate geschikt voor kinderen tussen de 10 en 12 jaar (groep 7 en 8). Tijdens de tienerdisco is er een leuke interactie tussen muziek, spellen, en wedstrijdjes. Uiteraard is alles afgestemd op de leeftijd van de tieners. De tienerdisco is dan zeker ook niet kinderachtig, maar juist stoer! Natuurlijk mogen de tieners ook hun eigen favoriete muziek aanvragen. Om tieners te stimuleren om mee te doen kunnen ze ook speciale lichtgevende staafjes winnen.

De tienerdisco is inclusief licht, geluid en muziek. Een rookmachine of bellenblaasmachine is eventueel mogelijk om (tegen een meerprijs) toe te voegen aan de tienerdisco.
Extra aanvullende activiteiten vooraf, tijdens of na afloop van de disco zijn altijd bespreekbaar.

U hoeft zich niet druk te maken of de kinderen zich vermaken. De professionele entertainer zorgt er voor dat de kinderen een top feest beleven.

Basisprijs € 375,00 ( 1,5 uur)
Basisprijs € 425,00 ( 2 uur)
Basisprijs € 475,00 (2,5 uur)
Basisprijs € 525,00 (3 uur)

Kinderdisco-UtrechtKinderdisco_Utrecht Kinderdisco_Utrecht

** Exclusief reiskosten vanaf Oudewater

** Let op, dit zijn particuliere tarieven en niet voor evenementen

Comments are closed.